Piratentocht

 

Piratentocht op de Spes Mea! 

Dit is fantastisch! Beleef met je kind(eren) een top vakantie op de Waddenzee. We zeilen lekker van eiland naar eiland. Onderweg zien we zeehondjes. De schipper kan boot op een zandplaat laten ‘droogvallen’. Wandelend over de zeebodem vinden we van alles. Misschien wel een schatkaart! 

Route

We monsteren aan in de haven van Harlingen. Van daaruit maken we een avontuurlijke zeiltocht naar bijvoorbeeld Vlieland. De volgende dag zeilen we naar Terschelling. Daar blijven we een dag liggen om de schat te zoeken. Op dag 4 zullen we een derde Waddeneiland aandoen. Er is voldoende tijd om eilanden te verkennen, zowel per fiets, de benenwagen of OV. De laatste dag zetten we weer koers naar Harlingen. 

Programma

Een activiteitenbegeleidster vaart mee om het thema “piraten” vorm te geven. Dit gebeurt aan de hand van spelletjes, knopen leren en schat zoeken. Ieder kind krijgt op zondagavond het ‘piraten doeboek’ uitgereikt.

Veiligheid

Voor iedereen is er een reddingsvest aan boord. Voor de kinderen geldt dat ze een reddingsvest dragen zodra we buitengaats zijn. Er is voor ieder kind een passend zwemvest aan boord.

Drie tochten in 2024 !!

In de meivakantie en de zomervakantie zijn de piratentochten gepland. De reizen zijn geschikt voor kinderen t/m 13 jaar en hun ouder(s). In de meivakantie is de prijs voor kinderen € 240,- en voor volwassen € 295,-. Er kunnen maximaal 18 piraten mee. Er zijn 8 hutten aan boord.

Piratentocht 1:  28 april t/m vrijdagmiddag 3 mei € 275,-/€ 325,- volpension

Piratentocht 2:  21 – 26 juli € 320/€ 400,- volpension.

Piratentocht 3:  nog te plannen

Alle reizen starten op zondagavond en eindigen vrijdagmiddag.

Bel of mail gerust voor meer informatie via info@spesmea.nl    telf. 06-51550902

Boeken kan online op deze website.

Boek hier jouw Piratentocht op de Spes Mea

Beleef met je kind(eren) een top vakantie op de Waddenzee!