Piratentocht

 

Piratentocht op de Spes Mea! 

Dit is fantastisch! Beleef met je kind(eren) een top vakantie op de Waddenzee. We zeilen lekker van eiland naar eiland. Onderweg zien we zeehondjes. De schipper kan boot op een zandplaat laten ‘droogvallen’. Wandelend over de zeebodem vinden we van alles. Misschien wel een schatkaart! 

Route

We monsteren aan in de haven van Harlingen. Van daaruit maken we een avontuurlijke zeiltocht naar bijvoorbeeld Vlieland. De volgende dag zeilen we naar Terschelling. Daar blijven we een dag liggen om de schat te zoeken. Op dag 4 zullen we een derde Waddeneiland aandoen. Er is voldoende tijd om eilanden te verkennen, zowel per fiets, de benenwagen of OV. De laatste dag zetten we weer koers naar Harlingen. 

Programma

Een activiteitenbegeleidster vaart mee om het thema “piraten” vorm te geven. Dit gebeurt aan de hand van spelletjes, knopen leren en schat zoeken. Ieder kind krijgt op zondagavond het ‘piraten doeboek’ uitgereikt.

Veiligheid

Voor iedereen is er een reddingsvest aan boord. Voor de kinderen geldt dat ze een reddingsvest dragen zodra we buitengaats zijn. Er is voor ieder kind een passend zwemvest aan boord.

Twee tochten in 2024 !!

In de meivakantie en de zomervakantie zijn de piratentochten gepland. De reizen zijn geschikt voor kinderen t/m 13 jaar en hun ouder(s). In de meivakantie is de prijs voor kinderen € 275,- en voor volwassen € 325,-. Er kunnen maximaal 18 piraten mee. Er zijn 8 hutten aan boord.

Piratentocht Meivakantie 2025:  27 april t/m vrijdagmiddag 3 mei € 290,-/€ 340,- volpension

Piratentocht  Zomervakantie:  21 – 26 juli € 320/€ 400,- volpension.

De prijzen zijn op basis van volpension. Er is echter geen kok mee aan boord maar alle inkopen worden door ons gedaan. U bereidt zelf per toerbeurt met de medeopvarenden de maaltijden. Het gaat om kindvriendelijke eenvoudige gerechten. Alcoholvrije dranken zijn gratis, (zwak-)alcoholische dranken worden afgerekend.

Toeslag lege kooi (bed). Het zou kunnen gebeuren dat je door de indeling een kind uit een ander gezin bij jouw kinderen op de hut krijgt, of bij jouw gezin op de hut. Als je dat niet wilt kun je de lege kooi boeken. De prijs daarvan is € 180,- . Neem daarvoor contact op via email.

Alle reizen starten op zondagavond en eindigen vrijdagmiddag.

Bel of mail gerust voor meer informatie via info@spesmea.nl    telf. 06-51550902

Boeken kan online op deze website.

Boek hier jouw Piratentocht op de Spes Mea

Beleef met je kind(eren) een top vakantie op de Waddenzee!