Hartje zomer,….. in de haven van Harlingen ligt de fraaie Groninger zeiltjalk “Spes Mea” klaar voor vertrek. Aan boord uw vrienden en de enthousiaste bemanning die een week of korter over het Wad wil zeilen. In overleg met de groep is besloten dat de eerste pleisterplaats Terschelling zal zijn. Niet veel later vaart de Spes de haven uit en koerst langs de Pollendam richting het Waddeneiland. De zeilen worden gehesen en onder het genot van een heerlijk zonnetje en een lekker briesje vaart de groep dan relaxed richting Terschelling.

Zo kunnen alle eilanden worden aangedaan en is er een mogelijkheid om daar een mooie fietstocht te maken. Daarnaast zijn er tal van activiteiten mogelijk op onze Wadden.

Droogvallen ergens onder Vlieland? Een avondwandeling over het waddenzand? Het kan allemaal.

Aan boord van de Spes ontbreekt het u aan niets. Comfortabele hutten met prima bedden. En in de kajuit….. een en al gezelligheid! In de goed uitgeruste kombuis kunt u uw eigen maaltijden bereiden.

Meehelpen met het hijsen of strijken van de zeilen? Even een zwaard omhoog draaien? Een poosje achter het roer? Het kan allemaal. Kortom: een heerlijke zeiltocht op de Spes Mea. Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie.